BYGGEARBEID​

Vårt tilbud av tjenester innenfor byggfag gir deg mange muligheter for prosjektet ditt. Vi spesialiserer oss i bygging av garasjer, balkonger, terrasser, verandaer, altaner. Vi leverer både hele konsepter fra A til Å, eller tar mindre oppdrag for tilbygg eller reparasjon.

Vi utfører alt av grunnarbeid og murarbeid rundt huset eller bygget. Vi leverer også komplette løsninger for garasjen: bygge og tilpasse støttemur, bygge garasjen, støpning av grunnmur og innstallering av garasjeport.

Om du ønsker å beskytte huset eller bygget ditt mot støy, installerer vi støyskjermer. Vi har god erfaring med leveranse, montering og reparasjon av gjerder i forskjellige størrelser og materiale. Vi leverer en rekke tjenester som anleggsgartner.

Vi disponerer moderne og velholdt maskinpark for våre oppdrag, bl.a. gravemaskin, bulldosere, vibroplater.

Vi har erfaring med bruk av forskjellige material som murstein, steinlegging, betong, asfalt, grus, og vi tilpasser valg av materialet brukt i oppdraget til kundens ønske.

Populære tagger: snekker Oslo, oppussing bad Oslo, oppussing kjøkken Oslo, ny kledning Oslo, flislegging Oslo, tilbygg hus, tilbygg stue, påbygg hus, renovering av bad, renovering av hus, totalrenovering bad